BAKKERS VLAANDEREN VERHUIST NAAR BEDRIJVENCENTRUM WAASLAND

Bakkers Vlaanderen verhuist naar Bedrijvencentrum Waasland

Bakkers Vlaanderen verhuist naar Bedrijvencentrum Waasland

Vanaf 1 januari 2022 neemt Bakkers Vlaanderen zijn intrek in het bedrijvencentrum Waasland. De verhuis komt er na de verkoop van het kantoor aan de Elisbethlaan te Berchem. BC Waasland is gelegen aan het afrittencomplex E-17 en N-16.

Het bedrijvencentrum is uitgerust met een gratis en ruime parking met laadpaal voor elektrische wagens en beschikt over verschillende ruimtes, zoals kantoren, kantoorunits, magazijnen, opslagplaatsen en vergaderzalen. Eddy van Damme en Bart Ceulemans zullen instaan voor de dagelijkse leiding binnen Bakkers Vlaanderen.

“Het was even zoeken naar een nieuwe thuishaven, maar we zijn blij dat we hier bij BC Waasland terecht gekomen zijn”, klinkt het. “Alle faciliteiten zijn hier aanwezig om goed te ondernemen.” Een vaste telefoonlijn komt er (voorlopig) niet. “Omdat we ook veel op de baan zullen zijn willen we de receptie niet overbelasten. Iedereen kan ons rechtstreeks contacteren via onze gsm-nummers: Eddy (0476/24.47.25) en Bart (0486/07.80.58). We helpen jullie met plezier verder.”

Coördinaten:

Bakkers Vlaanderen
Industriepark-West 75
9100 Sint-Niklaas