SAMEN SPORTEN VOOR HET GOEDE DOEL

Samen sporten voor het goede doel

Samen sporten voor het goede doel

Gusto Sportivo biedt werknemers uit de voedingsindustrie een plaatsje om hun passie voor sport en beweging te delen. Log in, nodig je collega's uit, vorm samen een team om iedereen de fun van beweging en sport te laten ervaren.

Gusto Sportivo is een fonkelnieuw platform speciaal voor bedrijven uit de voedingssector. Met Gusto Sportivo willen we bedrijven een laagdrempelige tool geven om sport en beweging op en buiten de werkvloer een plaats te geven. We gaan voor een leuke dynamiek onder collega's en concrete doelen om samen naartoe te leven.

 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Registreer je op Gusto Sportivo en sluit je aan bij je Bakkers Vlaanderen. Synchroniseer je activiteiten van Strava of Garmin met Gusto Sportivo, of vul manueel een activiteit in.

Gusto Sportivo wijst meer punten toe naargelang je een sport beoefent waarmee je gemiddeld meer energie verbruikt. Zo verbruik je gemiddeld 2 keer zoveel energie als je een uurtje basket of voetbalt in vergelijking met een uurtje wandelen. Ga je een uurtje lopen, dan verbruik je gemiddeld 3 keer meer energie dan tijdens een wandeling.

 

Klinkt leuk, maar ik ben geen topsporter!

Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te kunnen doen. We verwelkomen elke vorm van bewegen. Een wandelingetje van 5 km of een dubbele marathon? Snelheid en afstand doen er niet toe - vooruit is vooruit. Liever een buikdanssessie? Helemaal prima: je kan elke activiteit loggen op Gusto Sportivo.

 

Sport je met ons mee?

Super! Maak een account aan en registreer je via: gustosportivo.be/nl/registeren/bakkers-vlaanderen. Zo zijn we niet enkel de lekkerste, maar ook nog eens de sportiefste sector!