HERNIEUWDE SAMENWERKING MET RENEWI: MOOIE TARIEVEN EN GRATIS WECARE

Hernieuwde samenwerking met Renewi: mooie tarieven en gratis WeCare

Hernieuwde samenwerking met Renewi: mooie tarieven en gratis WeCare

Bakkers Vlaanderen hernieuwde de samenwerking met Renewi, afvalophaler én secundaire grondstoffenleverancier. Secundaire wat? Renewi doet zoveel meer dan afval ophalen alleen. Renewi is een toonaangevende waste-to-productbedrijf. Door zich exclusief te richten op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten ervan, dragen zij bij aan een duurzame samenleving. Van de 14 miljoen ton afval die ze jaarlijks verwerken, wordt maar liefst 89% gerecycleerd of gebruikt voor energieherwinning.

Ok, what’s in for me?, vraag je je misschien wel af. Toch heel wat. Want wil jij ook meewerken aan een duurzame, circulaire toekomst voor jezelf en wie je lief is? Een toekomst waarin afval niet bestaat? Uiteraard! Van zodra je voor de dienstverlening van Renewi kiest, krijg je een label/sticker die ook duidelijk maakt aan je klanten dat je duurzame keuzes maakt. Want duurzaamheid begint lokaal en daar ben je fier op!

Een sticker allemaal goed en wel. Maar met de hernieuwing van onze samenwerking, vernieuwden we ook de voorwaarden: mooie tarieven en gratis WeCare. Bovendien komen er afvalexperten en -adviseurs bij je langs om je wegwijs te maken in de wetgeving en in de premies waar je recht op hebt. Renewi zal je ontzorgen van je afval… dat bovendien nog eens een tweede leven krijgt!

Meer info?

Bel naar het nummer 03/443.25.00, laat weten dat je lid bent van Bakkers Vlaanderen en er wordt meteen voor jou een afspraak gepland met de regio-adviseur.