WAAROM JE DE CONTACTDAGEN ZEKER MOET BEZOEKEN!

Waarom je de Contactdagen zeker moet bezoeken!

Waarom je de Contactdagen zeker moet bezoeken!

Contactdagen voor de voedingsdetailhandel geeft een allesomvattend overzicht van alle producten en diensten nodig voor de uitbouw en goede functionering van uw zaak. Als ‘rode draad’ lopen degustatie en demonstratie opnieuw door alle standen heen. Een actieve beursbeleving is voor onze bezoekers de ideale gelegenheid om zich op één dag volledig te informeren over alles wat hun beroep aangaat en kan verbeteren!

 

Nevenactiviteiten


Naast het ontdekken van uw bestaande en nieuwe leveranciers biedt Contactdagen u dagelijks de mogelijkheid nieuwe technieken en nieuwe ontwikkelingen te bewonderen op de demoruimtes. Het beursprogramma geeft u een volledig overzicht van deze activiteiten.

 

Samenwerking


Opnieuw slaan de beroepsfederaties Bakkers Vlaanderen en de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België de handen in elkaar om u een beursevent te presenteren waarbij elke bezoeker fier mag zijn op job!

 

Praktische informatie


Datum
Zondag & maandag 23 en 24 oktober 2022
 
Openingsuren
13:00 tot 22:00
 
Locatie
Nekkerhal
Ingang 1
Plattebeekstraat 1 – 2800 Mechelen
België
 
Toegang
Gratis toegang na registratie op de website, op uitnodiging van een exposant of met vrijkaart. Zonder registratie of uitnodiging betaalt u € 10,00 aan de kassa. De toegang is uitsluitend voorbehouden aan professionelen.
 
Parking
U kunt betalend parkeren op de bezoekersparking van Nekkerhal. U kan rechtstreeks aan de bewaker betalen bij het inrijden. Kostprijs is € 10,00 incl. btw per wagen.
 
Aan beide ingangen van Nekkerhal zijn aangepaste parkeerplaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers.