ZET JE ZAAK ONLINE

Zet je zaak online

Zet je zaak online

Belgische consumenten kopen steeds meer online. Voor ondernemingen is het echter niet altijd eenvoudig om deze trend te volgen. De FOD Economie lanceert daarom een toolkit om kmo's en zelfstandigen te begeleiden bij het online zetten van hun activiteiten.

 

Een praktische toolkit om online aan de slag te gaan

Deze online tool kan jouw onderneming helpen bij de opstart en ontwikkeling van e-commerce. Aan de hand van je antwoorden op 4 vragen over de belangrijkste aspecten van e-commerce (marketing, betaling, levering …) stel je een gepersonaliseerd dossier samen.

In acht thema's doorloopt de toolkit de verschillende aspecten van de lancering of ontwikkeling van e-commerce. De toolkit stelt daarnaast de belangrijkste vragen om aan de slag te gaan. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten, beheren en ontwikkelen van online activiteiten, e-marketing, betalingen en logistieke aspecten.

De toolkit brengt ook de belemmeringen in kaart waarmee ondernemingen te maken krijgen. Daarop stelt de toolkit mogelijke oplossingen en zelfs een methodologische aanpak voor om valkuilen en mislukkingen zoveel mogelijk te vermijden.

Met concrete informatie en advies wil de toolkit de ontwikkeling van een e-commerceproject vergemakkelijken, op een gepersonaliseerde manier. Mis de boot van e-commerce niet, en probeer deze gratis online tool!