SCOOR EXTRA OMZET TIJDENS HET LUNCHMOMENT MET HARTIGE VIENNOISERIE VAN BANQUET D’OR®

Scoor extra omzet tijdens het lunchmoment met hartige viennoiserie van Banquet d’Or®

Scoor extra omzet tijdens het lunchmoment met hartige viennoiserie van Banquet d’Or®

Wist je dat hartige snacks steeds populairder worden, vooral ook bij de jongere generaties? Haal daarom nu de nieuwe gerezen bladerdeegsnacks van Banquet d’Or® in huis en serveer je klanten iets hartigs voor de lunch. Ook thuiswerkers snakken vaak naar een hartige snack.

 

Hartige viennoiserie, smaakmakers maar ook margemakers!

 

Een echt margeproduct: weinig arbeidsintensief, flexibel inzetbaar, de kwaliteit die je gewoon bent van Banquet d’Or®. De 3 nieuwe vegetarische snacks zijn de ideale snelle hap – warm of koud – en een slimme aanvulling op je zoete assortiment. Je bakt ze eenvoudig af. En je kan zo heel flexibel inspelen op de vraag, zonder verlies. Beter nog, je winst stijgt met je omzet!

 

3 populaire smaken - Lekker toegankelijk voor iedereen

 

Zowel de liefhebbers van klassieke smaken als de smaak-avonturiers kunnen hun tongen strelen met de hartige bladerdeegsnacks van Banquet d’Or®. Het assortiment proeft als een tripje rond de Middelandse Zee.

  1. De hartige rol geïnspireerd op de pizza margherita, de alom bekende Italiaanse klassieker, is altijd een winner. De Margherita roll is gevuld met kerstomaten, mozzarella en mediterraanse kruiden en heeft een topping van kaas voor nog meer smaak.
     
  2. En wat dacht je van spinazie en feta, de Griekse ambassadeur in het assortiment. De Spinazie met feta rol is gevuld met spinazie, een vleugje look en echte fetakaas. Deze rol is bestrooid met een mix van zaden.
     
  3. En dan is er de altijd populaire paprika – wist je dat paprika is uitgeroepen tot de nationale smaak van Hongarije? De Paprika rol is gevuld met fluweelzachte roomkaas en is afgewerkt wet crunchy paprika.

 

 

Meer weten over de nieuwe hartige viennoiserie van Banquet d’Or®? Ontdek het hier of download onze folder.
Heb je een vraag of wens je deze producten te bestellen? Vul dan hier je gegevens in. Een vertegenwoordiger zal dan contact met je opnemen.