NIEUWS

Nieuwe ledendeals in samenwerking met Procent.com

Bakkers Vlaanderen is een nieuwe samenwerking aangegaan met Procent.com, een gratis inkoopcollectief die zich hard maakt voor het verlagen van vaste kosten voor elke ondernemer. Zij nemen snel met je contact op, zodat ook jij kan beginnen besparen!
Lees verder...

Baanbrekende samenwerking voor lagere CO2-voetafdruk van tarwemeel

Er wordt gewerkt aan een vernieuwend, koolstofarm tarwemeel voor de productie van brood en ander basisvoedsel. De samenwerking is bedoeld om de milieu-impact van brood te verminderen.
Lees verder...

VDAB: post gratis je vacatures

De vraag naar bakkers is ontzettend hoog. VDAB wil je hierbij helpen. Post gratis je vacatures en zorg dat je snel gelinkt wordt met potentiële kandidaten.
Lees verder...

Suikerprijs blijf stijgen

Suiker wordt steeds duurder. De prijzen van geraffineerde suiker stegen eind vorige week naar het hoogste niveau in meer dan tien jaar tijd. Begin april betaal je als bakker voor een kilo suiker gemiddeld 1,37 euro.
Lees verder...

Flexi-jobs ook bij chocolatiers

Vanaf nu kunnen ook chocolatiers flexi-jobwerknemers tewerk stellen, dit volgens de publicatie in het Belgisch Staatsblad van 13 april 2023.
Lees verder...

Pluk de vruchten van gebruiksklaar bladerdeeg

Wist je dat je tijd en geld bespaart door te werken met kant-en-klaar bladerdeeg van Banquet d’Or®? Wat je zelf doet, doe je beter. Maar dit is lang niet altijd de meest kostenefficiënte oplossing. 
Lees verder...

Heb jij nog een #werkplekvrij?

Ben jij op zoek naar een leergierige, gemotiveerde medewerker? Zo’n 4.300 gedreven Oekraïense nieuwkomers staan voor je klaar. De belangrijkste skills bezitten ze al, de rest leren ze heel graag bij jou op de werkvloer.
Lees verder...

Lonen werknemers PC 201 : opnieuw + 2 %

De barema en werkelijk uit te betalen lonen werden op 1 februari 2023 opnieuw verhoogd met 2 %.
Lees verder...

Luminus en Bakkers Vlaanderen beëindigen samenwerking

Luminus en Bakkers Vlaanderen hebben beslist om hun samenwerking te beëindigen. Alle lopende contracten blijven lopen aan dezelfde voorwaarden.
Lees verder...

Beste ijsje van België: Hibiscus en Kaneel

De 27-jarige Djordy van Kemseke uit Schilde wint Belgische titel na sterk bezet Belgisch Kampioenschap Ijsbereiding bij Carpigiani's Gelato University.
Lees verder...