NIEUWS

Doe mee met de Week van de Cake: 14-22 oktober

Bakkers Vlaanderen organiseert van 14 tot en met 22 oktober 2023 de vijfde editie van ‘De Week van de Ambachtelijke Bakker’, dit jaar opnieuw in het teken van “Week van de Cake.
Lees verder...

Welke investeringen in veiligheid zijn fiscaal interessant?

Zelfstandige ondernemers en KMO's die investeren in de beveiliging van hun beroepslokalen tegen inbraken, overvallen en diefstal, kunnen hiervoor een bijkomende fiscale investeringsaftrek van 27,5% krijgen.
Lees verder...

Dag van de Ambachten 2023: zet uw vakmanschap in de kijker

De 17e Dag van de Ambachten vindt plaats op 19 november 2023. Het doel van die dag is om het ambachtelijk vakmanschap uit onze regio's te promoten en in de kijker te zetten. Doe je mee?
Lees verder...

10% korting bij aankoop T-shirt

Naar aanleiding van een nieuw partnership tussen Bakkers Vlaanderen & Multiwear bv bieden we onze leden de mogelijkheid om het T-shirt ‘Hier wordt brood niet enkel met bloem gebakken maar vooral met passie’ te bestellen tegen een voordelig tarief.
Lees verder...

Ontdek welke 360 (!) potentiële beroepskosten jij kan aftrekken als zelfstandige!

Accountable en Liantis lanceren speciale zoekmachine.
Lees verder...

iba München 22 t/m 26 oktober 2023

De wereldwijd toonaangevende vakbeurs voor de bakkerij- en zoetwarenindustrie komt eraan. Ontdek het programma & boek snel je tickets!
Lees verder...

Bakker in uw buurt: Vul je eigen webpagina in

Heel wat consumenten zoeken naar een warme bakker via onze zoekmachine. Zorg dat jouw pagina up-to-date is zodat je geen omzet misloopt!
Lees verder...

Volkoren als held van het broodschap

Het imago van brood is onvoldoende meegegaan met zijn tijd, terwijl het juist heel goed past in een moderne, gezonde levensstijl. Volkoren vormt het speerpunt van deze campagne, als lichtend voorbeeld van al het goede van brood.
Lees verder...

Podcasts

Podcasts bieden je de kans om te luisteren naar experts in jouw vakgebied, te leren van hun ervaringen en te ontdekken wat hen drijft. Het kan ook helpen om jouw creativiteit te stimuleren en nieuwe ideeën te ontdekken. Beluister ze hier!
Lees verder...

Vraag erkenning voor je bakkerservaring aan

Ben je al lange tijd actief als bakker, maar heb je het gevoel dat je competenties niet volledig erkend worden door de sector? Laat je competenties dan testen bij een erkend EVC-testcentrum zoals CVO EduKempen.
Lees verder...