NIEUWS

Wat verandert er in 2024 voor ondernemers?

Een nieuw jaar brengt meestal nieuwe regelgeving met zich mee. Wat verandert er in 2024 voor ondernemers? Uw beroepsfederatie zocht het voor je uit en zet het op een rijtje.
Lees verder...

Zelf ook een commerciële actie organiseren voor de Warmste Week? Mag dat wel?

De Warmste Week is een actie van Studio Brussel en MNM met de steun van KBC voor het goede doel. Kan je als ondernemer ook een (commerciële) actie organiseren voor de Warmste Week?  
Lees verder...

Het belang van evenwichtige voeding

Het is geen geheim dat wat we eten een directe invloed heeft op onze gezondheid en welzijn. In dit artikel gaan we dieper in op het belang van evenwichtige voeding en hoe het kan bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven.
Lees verder...

Doe op 16 maart 2024 mee aan de Dag van de Eclair om onderzoek naar kinderkanker te steunen!

KickCancer organiseert de vierde editie van de Dag van de Eclair op zaterdag 16 maart 2024. Belgische bakkers met een warm hart verkopen op deze dag eclairs om kinderkanker een koekje van eigen deeg te geven. Schrijf je nu in!
Lees verder...

Subsidiedatabanken voor ondernemers

De overheid heeft tal van steunmaatregelen gecreëerd om het bedrijfsleven te ondersteunen. Via een subsidiedatabank kan je alle steunmaatregelen opzoeken via een alfabetische lijst of door het ingeven van een trefwoord in de zoekbalk. Met de zoekcriteria
Lees verder...

Chocolade- en Pateekes gids in de SNOECKS ALMANAK 2024

De brochure van de chocolade&pateekesweek wordt ingebed in de Snoecks 2024.
Lees verder...

Begeleidingstraject Energie leidt naar een toekomstgericht energieplan op maat van jouw onderneming

Onze energiemix verandert. Maar welke impact heeft dat op jouw onderneming? Wat kost het? En wat kan je ermee winnen? Met het begeleidingstraject Energie krijg je een toekomstgericht energieplan op maat van jouw onderneming.
Lees verder...

Wat zijn de regels inzake reclame voor Sinterklaas en Kerstmis?

Er is geen wettelijke regeling die de reclame regelt aangaande bepaalde kinderfeesten zoals Sinterklaas en Kerstmis. Toch moeten winkeliers rekening houden met een aantal aanbevelingen die bepalen dat niet te vroeg reclame gemaakt mag worden.
Lees verder...

Golden Croissant 2024

Na het succes van vorig jaar wordt een tweede editie van de Golden Croissant georganiseerd.
Lees verder...

Belgische Patisserie maakt triomfantelijke comeback op het wereldtoneel

België keert na vier jaar afwezigheid terug naar de prestigieuze Coupe du Monde de la Pâtisserie, met de Pastry Lions als het nieuwe, gedreven team.
Lees verder...