NIEUWS

Correct gebruik van herbruikbaar verpakkingsmateriaal

Je wil het gebruik van herbruikbare verpakkingsmaterialen aan je klanten aanbieden, maar hoe zit het met de voedselveiligheid? Hiervoor organiseert het FAVV een online infomoment.
Lees verder...

Lidmaatschap 'vrienden van het Bakkerijmuseum'

Recent lanceerde het Bakkerijmuseum een vernieuwd programma voor de 'vrienden van het Bakkerijmuseum'. Met het lidmaatschap geef je het Bakkerijmuseum een steuntje in de rug!
Lees verder...

Infosessies Denk vroeger aan later

Wil u zich goed voorbereiden op uw pensioen en bedrijfsoverdracht? Dan zijn de infosessies "Denk vroeger aan later!" iets voor u! Deze informatiereeks is speciaal ontworpen voor ondernemers die vooruit willen kijken en hun toekomst willen plannen.
Lees verder...

Heb jij nog een #werkplekvrij?

Ben jij op zoek naar een leergierige, gemotiveerde medewerker? Zo’n 4.300 gedreven Oekraïense nieuwkomers staan voor je klaar. De belangrijkste skills bezitten ze al, de rest leren ze heel graag bij jou op de werkvloer.
Lees verder...

Lonen werknemers PC 201 : opnieuw + 2 %

De barema en werkelijk uit te betalen lonen werden op 1 februari 2023 opnieuw verhoogd met 2 %.
Lees verder...

Luminus en Bakkers Vlaanderen beëindigen samenwerking

Luminus en Bakkers Vlaanderen hebben beslist om hun samenwerking te beëindigen. Alle lopende contracten blijven lopen aan dezelfde voorwaarden.
Lees verder...

Beste ijsje van België: Hibiscus en Kaneel

De 27-jarige Djordy van Kemseke uit Schilde wint Belgische titel na sterk bezet Belgisch Kampioenschap Ijsbereiding bij Carpigiani's Gelato University.
Lees verder...

Uw elektriciteitsfactuur laag houden onder het capaciteitstarief

Zo vermijdt uw bakkerij verbruikspieken onder de nieuwe netkostenberekening.
Lees verder...

Voorwaarden voor Vlaamse energiesteun worden versoepeld

De Vlaamse regering heeft beslist de energiesteun voor bedrijven die te kampen hebben met hoge energiefacturen te verlengen tot 28 februari. Ook de voorwaarden om in aanmerking te komen worden versoepeld.
Lees verder...

Ambacht in de Kijker || Opening van de inschrijvingen

De 17e editie van "Ambacht in de Kijker" is sinds woensdag 18 januari van start! Inschrijven kan tot 19 februari. Dit jaar werd gekozen om jonge ambachtslieden onder de 35 jaar in het zonnetje te zetten.
Lees verder...