NIEUWS

Crackers of brood: wat is de gezondere optie?

Crackers of brood: wat eet je nu het best bij je ontbijt? Lees in deze blog meer over welke optie het gezondst is.
Lees verder...

Hernieuwde samenwerking met Renewi: mooie tarieven en gratis WeCare

Bakkers Vlaanderen en Renewi verbeteren de voorwaarden: mooie tarieven en gratis WeCare. Bovendien komen er afvalexperten en -adviseurs bij je langs om je wegwijs te maken in de wetgeving en in de premies waar je recht op hebt.
Lees verder...

Week van de Eclair: 15-21/6

Naar aanleiding van de 1ste succesvolle ‘Week van de Eclair’ campagne in 2019 organiseert Puratos een 2de campagne tijdens de week van 15-21 juni.
Lees verder...

Opinie: Onze sector bleef gespaard van een drama

Week 12 in het Corona tijdperk. Niemand had ooit verwacht wat zo’n virus teweeg kan brengen. Als we de balans na al die weken opmaken mag de brood- en banket bakkerijsector algemeen van geluk spreken dat we gespaard zijn gebleven van een rampscenario.
Lees verder...

Beobank lanceert #IkShopInMijnBuurt om lokale handel te steunen  

Met #IkShopInMijnBuurt wil Beobank de voordelen van lokale en artisanale handelaars in de verf zetten om hen maximaal te ondersteunen bij het economische herstel. De eerste honderd deelnemende handelaars krijgen een gratis reclamecampagne.
Lees verder...

Laat je op 9 juni op Kanaal Z inspireren door de beste corporate video's

Tijdens de Video Experience Day staat corporate video centraal. Video wint steeds meer aan belang in de communicatie- en bedrijfswereld en dat zetten wij graag in de kijker.
Lees verder...

Rozijnenbrood gezond? Maar natuurlijk!

In deze blog kom je te weten of rozijnenbrood gezond is, wat de bestanddelen zijn en of er een verschil is met gewoon brood.
Lees verder...

Krentenbol ingredienten: wat maakt het zo lekker?

In deze blog lees je meer over krentenbol-ingredienten, de oorsprong van een krentenbol en het verschil tussen krenten en rozijnen.
Lees verder...

Is choco gezond? Kom het hier te weten!

Of choco gezond is? Dat kom je in deze blog te weten. Ook lees je meer over alternatieven die je als broodbeleg kan gebruiken.
Lees verder...

Notenbrood: wat is het precies?

Notenbrood is erg gewild omwille van de hartige smaak. Lees er meer over in onze blog en haast je naar de warme bakker!
Lees verder...