NIEUWS

Uitstel deadline indiening aangifte PB forfaits

Om rekening te houden met de gevolgen van de corona-crisis is de uiterste indieningsdatum van de aangifte in de personenbelasting van de “forfaitaire belastingplichtigen” verlengd tot donderdag 31 december 2020.
Lees verder...

Wat is melkbrood?

Wat is melkbrood? En wanneer is er wettelijk gezien sprake van melkbrood? Je leest het allemaal in deze blog.
Lees verder...

Is de broodkorst gezond: ja of nee?

Is de broodkorst gezond? En hoe ontstaat de broodkorst nu eigenlijk? Je leest het allemaal in deze blog.
Lees verder...

Flexibele poule korting | Bakkers Vlaanderen

Sinds een paar maanden werkt Bakkers Vlaanderen samen met NOWJOBS, een digitale uitzendpartner die snel en digitaal de juiste bijverdieners matcht met jouw zaak en alle administratie van jou overneemt.
Lees verder...

Reken met ons mee!

Maandelijks berekent Bakkers Vlaanderen de kostprijs van enkele bakkerijproducten. Onze economische commissie zoekt medewerkers!
Lees verder...

Medewerker besmet met COVID-19. Wat nu?

Iemand uit jouw onderneming is besmet met corona. Wat moet je nu doen? Als werkgever moet je een bepaalde procedure volgen. Om het jou gemakkelijk te maken, goten wij het in een handig overzicht! 
Lees verder...

Nachtklok in het land | Bakkers Vlaanderen

Sinds maandag 19 oktober geldt er in heel België een nachtklok tot 5u, behalve voor essentiële verplaatsingen, zoals het woon-werkverkeer. Download hier het attest voor werknemer & werkgever.
Lees verder...

“Vraag op tijd om hulp”

Laurens De Vestele (25) en Melissa Vande Ryse (24) van bakkerij Laurens uit Varsenare waren op woensdag 30 september te zien in het nieuwe Eén-programma Andermans Zaken. "Onze boodschap aan onze collega bakkers is: durf hulp te zoeken."
Lees verder...

Doe mee aan de Week van de ambachtelijke bakker (17-25 oktober) !

Van 17 tot en met 25 oktober organiseert Bakkers Vlaanderen een tweede editie van de ‘Week van de ambachtelijke bakker’. Dit jaar staat de editie helemaal in het teken van de koffiekoek! Jij doet toch ook mee?!
Lees verder...

Extra omzet met artisanale lekkernijen van bij ons

Artisandistri selecteert met de grootste zorg Belgische artisanale producten voor de kwaliteitsbakker. Zo kunnen uw klanten nog meer genieten van pure ambacht en unieke smaken. Ontdek hier hun aanbod en vraag uw gratis proefdoos aan!
Lees verder...