NIEUWS

CCV maakt transactiekost goedkoper

In tijden van Corona biedt elektronisch betalen een extra veiligheid op vlak van hygiëne dankzij contactloos betalen. Maar wat met de transactiekosten op de vaak kleine bedragen? CCV werkte in samenwerking met BV een nieuwe prijsstaffel uit.
Lees verder...

Ik wil een eigen zaak starten, maar hoe begin ik eraan?

Proficiat en welkom in de heerlijke bakkerijsector! Via Bakkers Vlaanderen kan je alvast rekenen op de steun van je collega-bakkers uit de buurt én heel Vlaanderen. Hieronder vind je de stappen voor het opstarten van een zaak. Veel succes! 
Lees verder...

Riskeren werkgevers zonder 'prikklok' schadeclaim?

Als werkgever moet je overuren van je werknemers kunnen aantonen. Indien je géén tijdsregistratiesysteem hanteert, riskeer je een claim voor achterstallige overuren. Dat blijkt uit een arrest van het Brussels hof.
Lees verder...

Avondklok Antwerpen: attest verplaatsingen werkgever & werknemer

In de hele provincie Antwerpen wordt een avondklok ingevoerd om het stijgende aantal coronabesmettingen tegen te gaan. Dat betekent dat iedereen tussen 23.30 uur en 6 uur thuis moet zijn, tenzij voor noodzakelijke verplaatsingen naar bv. het werk.
Lees verder...

Mondmaskers verplicht voor personeel

Vanaf zaterdag 11 juli is het verplicht om een mondmasker te dragen in winkels en winkelcentra. Deze namiddag werd bekend gemaakt dat ook personeel dat achter plexi schermen werkt een mondmasker moet dragen.
Lees verder...

Contactdagen Nekkerhal uitgesteld naar 2023

Door de nefaste invloed van het coronavirus en de aanhoudende onduidelijke omstandigheden waarmee de evenementensector momenteel kampt is het met spijt in ons hart dat we de Contactdagen voor de retail daarom opschorten tot in 2023.
Lees verder...

Exclusieve korting voor onze leden bij My Flexi-Job

Wil jij in jouw bakkerij ook starten met flexi-jobs? Surf dan zeker eens naar www.myflexijob.be. Daar vind je meer dan 60.000 kandidaten in heel Vlaanderen. En als lid van Bakkers Vlaanderen krijg je er een exclusieve korting van 10%!
Lees verder...

Nowjobs, onze digitale uitzendpartner

Bakkers Vlaanderen zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om jouw zaak te ondersteunen en te helpen groeien. Daarom zijn we nu een partnership aangegaan met NOWJOBS, een digitale uitzendpartner .
Lees verder...

Maak van jouw bakkerij een officieel verkooppunt van de marsepeinen Rode Neuzen

Jouw bakkerij op de kaart als officieel verkooppunt van de marsepeinen Rode Neuzen? Bestel vóór 31 augustus 2020!
Lees verder...

Extra omzet dankzij aanbod vleeswaren

Nieuw voor bij de bakker: L'Artisan voorverpakte klassiekers. Zeven eerlijke en heerlijke fijne vleeswaren. Klassiekers die iedereen kent, en zeker een plaatsje verdienen in uw bakkerij.
Lees verder...