NIEUWS

Veilig aan het werk in coronatijden: welke inbreuken moet je absoluut vermijden?

Om het coronavirus hopelijk ooit de kop in te drukken, moeten we met zijn allen de wettelijke coronamaatregelen volgen. We zetten de belangrijkste maatregelen op een rij waar ook de diensten van de sociale inspectie het strengst op toezien.
Lees verder...

Nieuwe Masterclass brood & banket in 2021

In het voorjaar van 2021 wordt een tweede en laatste Masterclass brood & banket georganiseerd. Schrijf je nu snel in via www.da-mag.be
Lees verder...

Brood dat je kunt eten zonder beleg

Brood met beleg, voor vele mensen zijn deze zaken onafscheidelijk. Maar wist je dat er ook brood bestaat dat je perfect zonder beleg kunt eten.
Lees verder...

Is koolhydraatarm brood echt zo gezond?

Is koolhydraatarm brood echt zo gezond? We bekijken het verschil met wit en bruinbrood en vertellen je ook waar je koolhydraatarm brood kunt vinden.
Lees verder...

OiRA Bakkers, gratis online hulp bij risicoanalyse

Preventieve aandacht voor veiligheid en gezondheid is essentieel in een duurzaam bedrijfsproces. Inzetten op risicoanalyse en -beperking en een goed, up-to-date plan van aanpak hebben is wettelijk verplicht. Ontdek hier OiRA Bakkers!
Lees verder...

Verhoogd pensioen voor zelfstandigen vanaf 2021

Vanaf 2021 wordt het pensioen van zelfstandigen op dezelfde manier berekend als de pensioenen van werknemers. Zo ontvang je voor elk loopbaanjaar ruim 40% extra pensioen.
Lees verder...

Wat wil jij bijleren?

In het voorjaar van 2021 gaat Flanders’ FOOD samen met Unizo een traject met praktische workshops voor bakkers aanbieden.
Lees verder...

Ketnet doet opnieuw een beroep op de bakkers om pesten te stoppen!

Ketnet roept voor de nieuwe STIP IT-campagne opnieuw de warme hulp van onze bakkers in. Dat signaal kunnen de bakkers geven door vanaf 17 janauri lekkers met 4 stipjes in de etalage of toonbank te zetten.
Lees verder...

Verloren Maandag op 11 januari 2021

In het nieuwe jaar valt 'Verloren Maandag' op 11 januari. Het is in Vlaanderen (en vooral de provincie Antwerpen) de gewoonte om op deze dag worstenbroden en appelbollen te eten. 
Lees verder...

Kerststol kopen? Lees hier meer over de ingrediënten!

Wil je een kerststol kopen? Kom er dan alles over te weten in onze nieuwe blog!
Lees verder...