NIEUWS

Doe mee aan de Week van de ambachtelijke bakker (17-25 oktober) !

Van 17 tot en met 25 oktober organiseert Bakkers Vlaanderen een tweede editie van de ‘Week van de ambachtelijke bakker’. Dit jaar staat de editie helemaal in het teken van de koffiekoek! Jij doet toch ook mee?!
Lees verder...

Extra omzet met artisanale lekkernijen van bij ons

Artisandistri selecteert met de grootste zorg Belgische artisanale producten voor de kwaliteitsbakker. Zo kunnen uw klanten nog meer genieten van pure ambacht en unieke smaken. Ontdek hier hun aanbod en vraag uw gratis proefdoos aan!
Lees verder...

Recall van Gepeld sesamzaad

Recent werd er een verboden pesticide aangetroffen in sesamzaad uit India. Daarom werden grote partijen sesamzaad geblokkeerd door het FAVV. Het sesamzaad is echter ook bij de bakkers terechtgekomen.
Lees verder...

Wanneer spreekt men van busbrood?

Busbrood verwijst naar de bakblikken of ‘bussen’ die de warme bakker gebruikt tijdens het bakproces. Lees er alles over in deze blog!
Lees verder...

Biologisch brood: wat wordt daarmee bedoeld?

Biologisch brood: wat is het precies? En kan een biobrood zomaar het label biologisch krijgen? Je leest het allemaal in onze blog.
Lees verder...

Ontdek hier alle promoties rond de Week van de Ambachtelijke Bakker

De Week van de Ambachtelijke Bakker wordt ondersteund door enkele firma's. Ontdek hier al jouw voordelen!
Lees verder...

Week van de Ambachtelijke Bakker : download hier jouw poster!

Download hier jouw extra poster voor de Week van de Ambachtelijke Bakker!
Lees verder...

Maak van jouw bakkerij een officieel verkooppunt van de marsepeinen Rode Neuzen

Rode Neuzen Dag is gestart! Wij dragen ons steentje bij door marsepeinen Rode Neuzen te verkopen. Ook jij kan nog helpen! Ontdek het hier!
Lees verder...

Promotiefilmpje Week van de Ambachtelijke Bakker!

Van 17 tot en met 25 oktober organiseert Bakkers Vlaanderen een tweede editie van de ‘Week van de ambachtelijke bakker’. Dit jaar staat de editie helemaal in het teken van de koffiekoek! Bekijk hier het promotiefilmpje!
Lees verder...

ENBRO helpt bakkers slim besparen (tot 70%) op energie! En dan nog groen ook!

Bij ENBRO spelen we in op het COVID-19 probleem en verenigen we ons met enkele van onze partners om bakkers in Vlaanderen een topconcept aan te bieden. Ons eerste doel is bakkers ontzorgen en daarnaast helpen besparen op energiekosten. Samen uniform!
Lees verder...