NIEUWS

Bevraging Bakkers Vlaanderen - invultijd 4 minuten

De stijgende kosten hebben een enorme impact op onze sector. Om een beter beeld te krijgen hoe jullie de huidige situatie beleven en hoe jullie de toekomst tegemoet zien hebben we een bevraging opgesteld. Klik hier voor deelname!
Lees verder...

Hittegolf – FAVV herhaalt belangrijkste tips voor voedingsbedrijven die te maken hebben met hete temperaturen

Het is een warme zomer… en de komende dagen wordt het wel héél warm! Met deze belangrijkste tips helpt het FAVV de voedingsbedrijven het hoofd (en je producten) koel te houden.
Lees verder...

Doe mee aan Weekend van de Klant en ontvang gratis promotiemateriaal!

UNIZO en Comeos organiseren op zaterdag 1 en zondag 2 oktober het Weekend van de klant. Als je inschrijft voor 11 september, krijg je daarbovenop een gratis promopakketje toegestuurd!
Lees verder...

Waarom je de Contactdagen zeker moet bezoeken!

Contactdagen voor de voedingsdetailhandel geeft een allesomvattend overzicht van alle producten en diensten nodig voor de uitbouw en goede functionering van uw zaak. Als ‘rode draad’ lopen degustatie en demonstratie opnieuw door alle standen heen.
Lees verder...

Zelfstandigen : verlenging van het crisisoverbruggingsrecht omwille van quarantaine

De ministerraad van 8 juli 2022 keurt een ontwerp van koninklijk besluit goed dat als doel heeft het crisisoverbruggingsrecht pijler 3 (quarantaine) te verlengen voor zelfstandigen. De bestaande maatregel wordt verlengd tot en met 31 december 2022.
Lees verder...

Vertrek jij op reis? Denk aan je koelkast!

Als je nog op vakantie gaat, neem dan zeker de tijd om een kijkje te nemen naar wat er allemaal in je koelkast ligt. Met deze 6 tips van het FAVV sta je niet voor onaangename verrassingen als je terugkomt én vermijd je voedselverspilling!
Lees verder...

Geboren tussen 1956 en 1968? Ook deze meewerkende echtgenoten krijgen voortaan recht op minimumpensioen

De regering voert op 1 januari 2023 een laattijdige overgangsregel in, zodat meewerkende echtgenoten, geboren tussen 1 januari 1956 en 31 mei 1968 in de toekomst recht hebben op een minimumpensioen.
Lees verder...

Ontdek de meest geschikte elektronische betaaloplossing voor jouw zaak

Welke betaalmogelijkheden bestaan er allemaal? Hoeveel kosten ze? En welke betaalmogelijkheid past nu het beste bij mijn zaak? Het antwoord op deze en andere prangende vragen, vind je in onze snelwijzer. 
Lees verder...

Imagocampagne toont de gezonde waarde van brood

Het imago van brood is onvoldoende meegegaan met zijn tijd, terwijl het juist heel goed past in een moderne, gezonde levensstijl. Vanaf september is daarom de nieuwe imagocampagne “Brood, goed verhaal, met graan uit Europa” overal te zien.
Lees verder...

Win de Golden Croissant 2023!

AmabassadeursDuPain.be en Aspirant Baker zijn 2 Belgische ploegen aan het voorbereiden voor de Best of in Japan. Om dit wat meer in de verf te zetten en een deel van de onkosten te recupereren organiseren ze een nationale wedstrijd "Golden Croissant".
Lees verder...