NIEUWS

Verplichte registratie van werknemers waarvoor geen telewerk mogelijk is

Op woensdag 24 maart besliste het overlegcomité om de controle op het verplichte telewerk te verscherpen. Indien u deze verplichting nog niet bent nagekomen raden we aan u zo vlug mogelijk in regel te stellen.
Lees verder...

Vanaf 1 april 2021 nieuwe PMD-sorteerregels voor bedrijven

Vanaf 1 april 2021 wordt de bestaande inzameling van PMD bij bedrijven uitgebreid. Wat betekent dat voor u?
Lees verder...

6 x Lekker en gezond broodbeleg

Geen boterham zonder een stukje beleg. Voor wie het gezond maar toch lekker wilt houden, stellen we graag 6 x lekker en gezond broodbeleg voor. Broodbeleg dat ook een welverdiende plaats in de Schijf van Vijf heeft. Smakelijk!
Lees verder...

De lekkerste koffiekoeken met pudding

Koffiekoeken met pudding… kan jij een ander gebak bedenken dat even lekker is? Wij overlopen graag enkele van de beste koffiekoeken: van de vierkante koffiekoeken met pudding tot de koffiekoeken met ingebakken pudding.
Lees verder...

De Zondag is 20 en viert uitgebreid feest

In de week van 22 maart ontvang je een brief met alle festiviteiten rond 20 jaar De Zondag.
Lees verder...

Visa treedt op de markt met eigen debetkaart, naast Bancontact en Maestro

De komst van Visa Debit zal belang hebben voor elke ondernemer. Wat verandert er voor jou?
Lees verder...

Het belang van corporate video

Op dinsdag 1 juni 2021 vindt de 22ste editie van de Video Experience Day plaats. Elk jaar bekroont dit event de beste corporate video's in ons land. Tot en met 19 maart kunnen bedrijven en organisaties zich inschrijven en hun corporate video insturen.
Lees verder...

Op zoek naar een nieuwe oven?

Ben je op zoek naar nieuwe toestellen voor je bakkerij? Via onze bedrijvenindex vind je snel en makkelijk een overzicht van alle leveranciers of andere externe dienstverleners. 
Lees verder...

Samen sporten voor het goede doel

Gusto Sportivo biedt werknemers uit de voedingsindustrie een plaatsje om hun passie voor sport en beweging te delen. Log in, nodig je collega's uit, vorm samen een team om iedereen de fun van beweging en sport te laten ervaren.
Lees verder...

Wat maakt een tompoes als gebak zo speciaal?

Wat maakt tompoes als gebak zo speciaal? Is het dat krokante omhulsel, die overheerlijke banketbakkersroom of toch dat laagje glazuur. Wij onthullen alle geheimen achter dit gebak dat ook als glacéke, millefeuille en napoleon door het leven gaat.
Lees verder...