NIEUWS

E-Box Enterprise: al je bedrijfsdocumenten van de overheid op één plek

De e-Box Enterprise is een beveiligde elektronische brievenbus die alle officiële communicatie en documenten tussen ondernemingen en overheidsinstellingen op één plek verzamelt. Heb jij die al geactiveerd?
Lees verder...

Met Besteloplossing.be behoort pen en papier definitief tot het verleden

Het bestelsysteem tekende onlangs zijn 1 miljoenste bestelling op. Om dat te vieren geeft Bakkers Vlaanderen samen met Besteloplossing GRATIS 25 JAARABONNEMENTEN weg.
Lees verder...

De wetgeving VLAREMA wordt uitgebreid!

Vanaf 1 september 2021 worden Vlaamse bedrijven er toe verplicht nog meer te gaan sorteren aan de bron.
Lees verder...

Informatiereeks “Denk vroeger aan later!”: strategische toekomst- en eindeloopbaanplanning voor vooruitziende zelfstandigen

Als zelfstandig ondernemer ga je jouw toekomst best niet onvoorbereid tegemoet! Er valt immers heel wat ruim op voorhand te regelen en dit op fiscaal, juridisch, economisch, sociaal en financieel vlak. Zowel zakelijk als privé.
Lees verder...

Checklist COVID-19 preventiemaatregelen

Wat kan een inspecteur vragen tijdens een controle met betrekking tot de naleving van de preventiemaatregelen inzake COVID-19?
Lees verder...

Aanvaard de Consumptiecheque Edenred

U hebt zeker al gehoord van de Consumptiecheque, de bonus die werd ontwikkeld om de heropleving van de nationale economie te ondersteunen. Maar nu heeft de regering de wet gewijzigd en dat levert u tal van voordelen op!
Lees verder...

Lezersbrief: Nood aan bakkersgasten

Helpende handen, daar is zo’n grote nood aan! Hoe kan dat in godsnaam voor één van de mooiste jobs ter wereld? Bakkersdochter Sharon Biebyck slaat een noodkreet.
Lees verder...

Hoe het label Streekproduct.be aanvragen?

Wil jij ook je traditioneel product laten erkennen als streekproduct? Hiermee scoor je ongetwijfeld bij de consument.
Lees verder...

Te koop: brood- en banketbakkerij Charels te Wemmel

Wegens pensioenleeftijd: Brood- en Banketbakkerij CHARELS in residentiële gemeente Wemmel.
Lees verder...

Vennootschap oprichten? Dat kan voortaan digitaal!

Sinds 1 augustus moet je niet meer fysiek bij de notaris langs om je vennootschap op te richten. Voortaan kan je de oprichtingsakte via videoconferentie digitaal tekenen. Een ferme tijdsbesparing zodat je meer ruimte overhoudt om te ondernemen!
Lees verder...