NIEUWS

COVID-19 - Actuele stand van zaken

Op dit moment is het coronavirus nog goed onder controle. Er wordt echter een nieuwe piek van infecties verwacht, te vergelijken met de jaarlijkse grieppiek.
Lees verder...

Bakkers krijgen ruimere keuze voor wekelijkse sluitingsdag: "Flexibele keuze"

De periode om de wekelijkse sluitingsdag te kiezen wordt verkort tot 3 maanden.
Lees verder...

one2three en Bakkers Vlaanderen gaan samenwerking aan

Bakkers Vlaanderen en one2three gingen recent een samenwerking aan. Dit met als doel jouw als bakker nog beter te ondersteunen op het vlak van digitalisatie door de nodige digitale tools ter beschikking te stellen om je business te optimaliseren.
Lees verder...

Maak verrassend nieuwe creaties met weinig werk

Als artisanale bakker presenteer je je klanten graag iets nieuws. Je creativiteit maakt daarbij het verschil. Daar helpt Vandemoortele je graag mee.
Lees verder...

Reclame per mail sturen naar klanten

Mailings zijn vaak enorm interessante manieren om klanten te informeren over uw aanbod, of potentiële klanten te prospecteren. Maar let op: algemene mailings met reclame sturen, is niet zomaar toegelaten. 
Lees verder...

Jongeren kiezen opnieuw vaker voor een opleiding in de voeding

De voedingssector kreunt onder (geschoold) personeelstekort. Het goede nieuws is dat, voor het tweede jaar op rij, meer leerlingen kiezen voor werkzekerheid en meer bepaald voor een baan in de voeding.
Lees verder...

Samenwerking tussen Dossche Mills en BAT Agrar: Naar vermindering van broeikasgasemissies in de landbouw

Dossche Mills en BAT Agrar slaan de handen ineen om de uitstoot van broeikasgassen in de landbouwsector te verminderen. "We bundelen onze krachten om duurzaamheid te bevorderen, met als specifiek doel de CO2-voetafdruk van tarwe te verkleinen."
Lees verder...

Zondag van de Bakker: 19 november 2023

De derde zondag van november wordt vanaf nu de ‘Dag van de Bakker’. Registreer en feest mee!
Lees verder...

Opgelet! Invorderen van schulden bij consumenten vanaf 1 september moeilijker!

Je stond er als ondernemer misschien niet meer bij stil, maar wist je dat het invorderen van - niet op tijd betaalde -schulden bij consumenten binnenkort een pak moeilijker wordt?
Lees verder...

Enquête m.b.t. het watergebruik en waterbehandelingen in de B2C sector

Het FAVV heeft de ambitie om een module voor de generieke autocontrolegids over het gebruik van water in de B2C sector te publiceren. Het doel is om inzicht te krijgen welk water deze sector gebruikt voor diverse activiteiten.
Lees verder...