NIEUWS

OPINIE: Voor ons krijgen alle bakkers de titel van 'Beste Bakker van Vlaanderen'

We krijgen heel wat reacties binnen rond de verkiezing van de “Beste Bakkers van Vlaanderen”, vele hartverwarmende maar ook van enkele teleurgestelde bakkers. Daarom kroop directeur Bruno Kuylen in zijn pen.
Lees verder...

Scoor extra omzet tijdens het lunchmoment met hartige viennoiserie van Banquet d’Or®

Wist je dat hartige snacks steeds populairder worden, vooral ook bij de jongere generaties? Haal daarom nu de nieuwe gerezen bladerdeegsnacks van Banquet d’Or® in huis en serveer je klanten iets hartigs voor de lunch. Lekker, zowel koud als warm.
Lees verder...

Welk brood kun je perfect eten zonder beleg?

Brood met beleg, voor vele mensen zijn deze zaken onafscheidelijk. Maar wist je dat er ook brood bestaat dat je perfect zonder beleg kunt eten.
Lees verder...

Is koolhydraatarm brood echt zo gezond?

Is koolhydraatarm brood echt zo gezond? We bekijken het verschil met wit en bruinbrood en vertellen je ook waar je koolhydraatarm brood kunt vinden.
Lees verder...

OiRA Bakkers, wat zijn jouw voordelen?

Preventieve aandacht voor veiligheid en gezondheid is essentieel in een duurzaam bedrijfsproces. Inzetten op risicoanalyse en -beperking en een goed, up-to-date plan van aanpak hebben is wettelijk verplicht. Ontdek hier OiRA Bakkers!
Lees verder...

Verhoogd pensioen voor zelfstandigen vanaf 2021

Vanaf 2021 wordt het pensioen van zelfstandigen op dezelfde manier berekend als de pensioenen van werknemers. Zo ontvang je voor elk loopbaanjaar ruim 40% extra pensioen.
Lees verder...

Kerststol kopen? Lees hier meer over de ingrediënten!

Wil je een kerststol kopen? Kom er dan alles over te weten in onze nieuwe blog!
Lees verder...

Is kokosbrood gezond?

Is kokosbrood gezond of niet? En waar kan je kokosbrood kopen? In deze blog lees je alle nodige informatie.
Lees verder...

Zwarte Piet blijft traditie

77% van de Vlaamse bakkers geeft aan zwarte piet te blijven aanbieden in hun Sinterklaasaanbod. Slechts 4% kiest voor de roetpiet.
Lees verder...

OPINIE: Ambachtelijke bakkers zijn meer dan ooit ambassadeurs van gezonde voeding

De wereld staat op zijn kop, dat is het minste wat je kan vaststellen. Brood blijft echter als gezond voedingsproduct standhouden en daarvan moeten we gebruik maken. Maar er zijn ook gevaren...
Lees verder...